Снимка: Булфото, архивНе е установено наличие на мазни петна от разливи на

...
Снимка: Булфото, архивНе е установено наличие на мазни петна от разливи на
Коментари Харесай

Не е установено наличие на мазни петна от разливи на нефтопродукти след обход с катер от Варна до Албена

Снимка: Булфото, списък

Не е открито съществуване на мазни петна от разливи на нефтопродукти след обход с катер от Варна до Албена, оповестяват от пресцентъра на Басейнова дирекция.

Оглед на морската вода с катер е осъществена от Басейнова дирекция „ Черноморски регион “, Морска администрация – Варна и Регионалната лаборатория към Изпълнителната организация по околна среда след подадени сигнали за нефтено замърсяване на плажните линии по северното Черноморие, написа novini.bg.

При обход на акваторията от Варна до к.к. „ Албена “ в морето не са установени замърсявания. Морските води са с натурален цвят, без опалесценция. На 10 и 11 април са осъществени взаимни инспекции на плажните линии във Варна, к.к. „ Св. Св. Константин и Елена “, Кранево, к.к. „ Албена “, Каварна и Шабла. Констатирано е замърсяване на плажната линия с нефтопродукти от хотел в к.к. „ Албена ” до устието на река Краневска. Не е открит брегови източник на замърсяване.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР